GoSihats Pengedar Shaklee
About2023-05-08T12:27:37+08:00
info-13@2x

Dari Pengguna Shaklee dan kini sebagai Pengedar Shaklee. Bagaimana Saya Bermula Dengan Shaklee?

Assallamualakikum dan salam perkenalan diucapkan dan apa khabar semua. Sebelum kita kenal lebih rapat anda boleh hubungi saya di talian 0148281356.

Saya Nur Bahijah Marzuki merupakan ibu kepada 4 orang anak. Saya mempunyai ijazah dalam bidang Syariah USIM.

Bagaimana saya bermula dengan Shaklee?

Pada awalnya saya hanya seorang pengguna produk Shaklee sahaja. Saya merupakan pesakit gastrik yang sangat teruk. Pantang makan pedas atau makanan yang masam perut akan meragam. Paling kerap gastrik menyerang apabila bulan puasa sehingga menganggu saya semasa puasa. Sebelum ni memang bergantung sepenuhnya dengan ubat gatsrik (ubat air kapur). Setelah mengamalkan suplemen Shaklee iaitu ESP dan Ostenutrix. Alhamdulillah gastrik saya dah tidak menyerang lagi.

Bermula dengan jatuh cinta dengan produk saya memulakan langkah untuk aktif berkongsi manfaat produk Shaklee. Dari berkongsi mulut ke mulut tu saya dapat menambah kenalan dan pengguna Shaklee. Dari situ saya mula dapat merasa income daripada Shaklee. Bermula dengan RM70 meningkat RM500 meningkat ke RM1500. Alhamdulillah saya buat bisnes sepenuhnya bertapak daripada rumah.

Bestnya prorduk Shaklee ini adalah backup by sains. Semua produk daripada suplemen dan produk kulit dan bahan cuci rumah telah diuji secara saintifik tanpa mencemarkan alam sekitar.

Alhamdulillah rezeki saya berada dibawah group yang sangat supportive dan aktif. Di bawah group besar Master No 1 di Malaysia. Sangat aktif buat kelas dan training. Sangat aktif dan agresif rekrut orang baru.

Saya diajar pelbagai perkara asas dalam memulakan bisnes. Cara berkongsi manfaat produk, cara perkenal bisnes Shaklee, cara membina team dengan Shaklee, cara jana pendapatan dengan Shaklee. Semua diajar secara terperinci dalam group. Tak kira apa sahaja background anda semua diberi tunjuk ajar selagi ada kemahuan. Training secara bersemuka akan diadakan setiap bulan. Setiap bulan anda akan recharge bersama team besar.

Dalam team besar kami , saya akan berjumpa leader yang dari pelbagai background. Jadi anda tak perlu segan untuk datang dan mulakan kerana semua diraikan dan diajar daripada asas.

Ini adalah antara aktiviti bulanan yang dijalankan. (rujuk gambar di bawah)

Beginilah bermulanya saya terlibat dengan bisnes Shaklee. Bermula dengan sebagai pengguna Shaklee kemudian mengambil langkah mulakan bisnes. Saya bertuah kerana dikelilingi ahli team yang sangat supportive dan saling membantu antara satu sama lain.

Saya juga mengamalkan produk Shaklee selama lebih 7 tahun dan mempunyai produk knowledge yang kukuh.

Untuk mengetahui lebih lanjut berkaitan manfaat produk Shaklee dan peluang jana pendapatan dengan Shaklee anda boleh hubungi saya di nombor 0148281356. Saya sedia membantu anda

web: www.gosihats.com

Vitae, amet amet in maecenas aliquet ipsum. Lobortis bibendum ut massa lorem blandit pellentesque in varius facilisis. Id lectus in nibh sit sem tristique pharetra .
Tincidunt dictum nec sodales nunc viverra massa. Egestas sed id nunc arcu malesuada adipiscing orci id turpis. Convallis mollis vulputate quam egestas.

pengedar shaklee gosihats
pengedar shaklee gosihats
pengedar shaklee gosihats
pengedar shaklee gosihats
pengedar shaklee gosihats
pengedar shaklee gosihats

Latest articles

Go to Top