May 27, 2023

Dapat Cash Rebate -Dapat Makan Vitamin Shaklee Secara Percuma

Masa mula terjebak dengan supelemen Shaklee ni bila Ija mengalami gastrik yang teruk. Untuk pesakit gastrik ni paling struggle bila bulan puasa, salah makan sikit menggelupur rasa pedih hulu hati. Kebiasaaanya memang selalu bertahan dengan ubat air kapur.

Bila sakit je perut minum ubat ‘air kapur’ pulih sekejap, yang tak bestnya sakit perut ni berulang-ulang datang. Masa itulah bermulanya kenal dengan ESP (Energizing Soy Protein Shaklee) dan Ostemtarix (kini namanya OsteNutrix)

Alhamdulillah sejak konsisten makan, gastrik makin hilang dan tidak berulang datang menyerang.Masa mula consume Shaklee masa tu masih bekerja lagi. Jadi dapat guna daripada duit gaji untuk beli suplemen.

Masa tu tertarik untuk cuba produk Shaklee yang lain pula. Masa tu gaji memang cukup-cukup macam mana nak beli produk yang lain.

Masa tu upline Ija offer nak tak makan Shaklee secara percuma. Dia ajar supaya perkenalkan Shaklee pada orangdisekeliling Ija untuk sama-sama sihat dengan Shaklee. Daripada situ nanti Shaklee akan bagi. Dengan cash rebatetulah dapat guna balik untuk beli produk Shaklee yang diinginkan.

Orang dah bagi cash siapa yang tak nak kan? Cash tu dapat guna untuk kita dapatkan Shaklee atau ada extra cash.Realiti hari ini kos semua naik, untuk memastikan kelangsungan hidup ada extra cash ni satu bonus sangat.

Pernah tak korang pergi shopping mana-mana kedai atau drugstore beli barang terus dapat CASH REBATE masuk akaun sendiri? Maksudnya contoh lepas beli suplemen, beli barang pencuci rumah , beli skincare, lepas buat pembelian cukup syarat terus masuk CASH REBATE hasil dengan pembelian barang-barang tadi. Best tak? Shopping shopping  setiap bulan dapat CASH REBATE masuk dalam akaun.

Hari ini yang duduk di bandar ke luar bandar ke semua merasai kos sara hidup yang menaik je. Tak nampak tanda nak turun. Isu duit memang boleh buat tertekan kemurungan.

Laporan Harian Metro Oktober 10 2021 ;

Putrajaya: Dianggarkan hampir 500,000 individu rakyat Malaysia berumur 16 tahun ke atas mengalami kemurungan ketika ini.

Susulan itu Kementerian Kesihatan (KKM) akan mewujudkan Pusat Kecemerlangan Kesihatan Mental Nasional bagi membantu memberi pertolongan kepada individu yang mempunyai masalah kesihatan mental.

Bagi membantu mengatasi isu ini jom kita amalkan permakanan yang sihat dengan Shaklee dalam masa yang sama dapat CASH REBATE setiap bulan. Sihat dapat income pun bertambah.

Kalau nak tahu salah satu cara untuk kurangkan masalah kemurungan dan kurangkan kadar stress adalah dengan mengamalkan suplemen yang berdaftar dengan KK dan ada status halal seperti Shaklee.

Pada masa yang sama daripada pembelian tu kita akan CASH REBATE setiap bulan daripadd Shaklee. Akhirnya daripada CASH REBATE tu dapat guna untuk vitamin Shaklee. Dikira dapat vitamin free setiap bulan. Kan Best.

 

Di bawah ini contoh kiraan cash rebate Shaklee selepas buat pembelian Shaklee.

Beli suplemen untuk diri-sendiri , beli suplemen untuk keluarga pun dapat CASH REBATE dapat extra cash setiap bulan untuk menampung keperluan harian kita.

Macam mana ? Menarik kan

Anda bukan sahaja dapat untung runcit , malah anda akan dapat juga akan dapat CASH REBATE terus masuk ke dalam akaun anda sendiri.

Jika ingin tahu lebih lanjut boleh hubungi Ija untuk penerangan lebih lanjut. Boleh klik link wassap Ija http://www.wasap.my/60148281356

Ramai yang Ija bantu untuk mula makan Shaklee secara percuma

Subscribe to the newsletter

Fames amet, amet elit nulla tellus, arcu.